grote Oranje-voetbalquizboek BORST, Hugo & NICOLAI, Hans J. wK editie

In 2010 is het zover: het WK voetbal! Zuid-Afrika is het gastland en natuurlijk is Oranje er weer bij. De Oranjekoorts neemt nu al ernstige vormen aan, iedereen denkt verstand van voetbal te hebben. Jong, oud, man, vrouw, allemaal willen ze meepraten over mooie doelpunten, rode kaarten, blunderende doelmannen, opstellingen, gemiste strafschoppen, etc. Maar wie heeft er écht verstand van het wereldkampioenschap en Oranje? In Het grote Oranje-voetbalquizboek staan 1000 originele vragen met uiteenlopende moeilijkheidsgraad, deels fotoquizvragen.Eerder maakten Hugo Borst en Hans-Jörgen Nicolaï de succesvolle serie Het grote, gezellige voetbalquizboek voor het hele gezin, die een ware voetbalquizrage heeft ontketend. Overal testen voetballiefhebbers hun triviale kennis op vrienden, medespelers, collega's, families of medepassagiers. In vele voetbalkantines, huiskamers, kroegen, kantoren, vliegtuigen en bussen probeert men elkaar te slim af te zijn. Test uzelf en uw omgeving en kijk wie er straks recht van spreken heeft tijdens het WK voetbal.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 9,45
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis