Het witte boekje DANIELS, W. Spellinggids van het Nederlands

'Re-integratie' naast 'reïncarnatie' en '3 gangendiner' naast '3-jarige' - begrijpt u het nog? De Witte Spelling maakt spellen eenvoudiger en brengt het vertrouwen in uw taalgevoel terug.

Veel media (o.a. NRC Handelsblad, de Volkskrant, Elsevier en NOS) scharen zich openlijk achter het Witte Boekje. Zij zijn het niet eens met de laatste officiële spellingwijziging en passen de Witte Spelling toe, zoals vastgelegd in het Witte Boekje.

Het Witte Boekje werd gemaakt door Het Genootschap Onze Taal, in overleg met veel taalgebruikers. De spelling van het Nederlands wordt begrijpelijk uitgelegd, en bij elk van de 40.000 woorden en namen in het boekje staat een verwijzing naar de toepasselijke regel(s).

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis