Expositie 'Queen of my Heart' t/m 6 mei in galerie Broekhuis Enschede

zaterdag 7 april 2018 11:16
Expositie 'Queen of my Heart' t/m 6 mei in galerie Broekhuis Enschede
Uitnodiging expositie 'Queen of my Heart'

Op zaterdag 7 april om 15.00 uur vindt de feestelijke opening plaats van de expositie 'Queen of my Heart' van Danielle Spoelman in de galerie van Boekhandel Broekhuis Enschede. De opening wordt verricht door Laurette Spoelman. 

De expositie is te zien t/m 6 mei.
Galerie Boekhandel Broekhuis, 3e verdieping, Marktstraat 12 Enschede

Over de expositie:
Danielle Spoelman toont in de expositie Queen of my Heart een serie van 80 tekeningen op Avijf formaat en enkele grotere werken. Met deze serie ging zij na een roerig jaar terug naar de basis, terug naar  de tekening, lijn, vlak, kleur en verhaal. Voor Danielle Spoelman is tekenen een onderzoek waarbij de 3 H’s, Hoofd, Hand en Hart nauw samenwerken. Gedachten, gevoel en handeling ontstaan en komen samen op papier. Werken met potlood, inkt, gouache op papier vraagt om voorzichtig aftasten en zoeken. Danielle Spoelman probeert de grens tussen het bewuste en onderbewuste op te schuiven. Zij wil zichtbaar maken waarvan wij een vermoeden hebben, een gevoel bij hebben maar dat onzichtbaar en ongrijpbaar is. 
In de serie Queen of my Heart neemt zij afscheid en probeert nog even vast te houden aan, door het opnieuw inslijten van paadjes vol liefdevolle herinneringen. Het is een onderzoek naar dat wat er niet meer is en naar wat er altijd zal zijn. Een universeel onderzoek naar tijd, leven, vergankelijkheid en liefde.

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
MINDBUSZEUS2 : broekhuis