Fotoexpositie WAK 2017 bij Broekhuis Enschede

vrijdag 7 juli 2017 10:02
Fotoexpositie WAK 2017 bij Broekhuis Enschede
WAK 2017 FOTOEXPOSITIE
Vanaf 28 mei tot 10 juli vindt de fotoexpositie WAK 2017 plaats van Dorothee Kellner en Kobus Visser. 
De expositie vindt plaats in de galerie op de derde etage bij Boekhandel Broekhuis.
DOROTHEE KELLNER
De Enschedese fotografe Dorothee Kellner (Duitsland, 1976) verbindt het visuele met emotie, vaak op een speelse manier. Dit doet zij o.a. in haar portretfotografie die door de vastgelegde eigenheid uitblinkt. Ook gebruikt zij poëzie als inspiratiebron. De meegegeven titels aan werken over het verstrijken van tijd geven haar oeuvre meerdere lagen.
Dorothee Kellner heeft 1 000 dagen lang per dag één foto genomen. Naast de portret-serie “My lovely neighbors” – in 2016 in Boekhandel Broekhuis vertoond – is er meer veelzijdig werk ontstaan met als hoofdthema het verstrijken van tijd. Kenmerkend zijn de vaak poëtische titels die beelden een extra dimensie geven. Tijdens de expositie is nu haar selectie "Fire in the Forest" te zien.
KOBUS VISSER
 
Het werk van Kobus Visser geeft de toeschouwer een poëtische kijk op de wereld. Zijn werk was eerder ondermeer te zien tijdens het Art Brut Festival, en bij Artikel 1 en Boekhandel Broekhuis.
Kobus Visser onderzoekt met zijn werk zijn eigen authenticiteit en zijn verhouding tot de wereld om hem heen. Hierdoor ontstaat er dynamische kunst in verschillende disciplines. Tijdens deze expositie zijn dat schilderijen, linosnedes en een installatie.

 

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
MINDBUSZEUS2 : broekhuis