JE VERGEET ZONDAG JE VADER TOCH NIET?
   
 
 
 
  Nieuwsbrief 14/2018  
 
 

ZONDAG IS HET VADERDAG !

En vaders lezen ook deze zomer weer een stapel weg!
Voor de spannendste, sportiefste, avontuurlijkste, stoerste boeken
komt u naar Boekhandel Broekhuis in Almelo, Enschede, Hengelo of Oldenzaal.

Hieronder 10 vaderdagtips waar voor elke vader iets onweerstaanbaars tussen zit.
Daarnaast hebben we ook nog eens een prachtige collectie populaire en klassieke muziek,
jazz en natuurlijk heel veel tijdschriften!

En een tip voor de gever: bij besteding van 12,50 aan boeken ontvang je
het spannende geschenk van Boris Dittrich kado!

Tot zo in onze winkels of op www.boekhandelbroekhuis.nl !

 
 

 
DE SPORTIEVE VADER
   
 
 
   

MICHEL VAN EGMOND & JAN HILLENIUS
INSIDE

INSIDE is het onthullende, verbazingwekkende en bij vlagen onthutsende vervolg op de bestseller TOPSHOW. Dit keer doen Michel van Egmond en Jan Hillenius van binnenuit verslag van de gang van zaken bij Voetbal Inside, uitmondend in de opmerkelijke transfer van RTL naar Talpa's John de Mol. De relletjes, de boze -emails, de geheime besprekingen: niets blijft onbesproken in deze komische televisiekroniek.

Voor de fans van Gijp, Derksen en Boskamp met de immer strijdbare Wilfred Genee.

 

BESTEL / RESERVEER € 17,50

 
 
DE LITERAIRE VADER
   
 
 
 

HENK RIJKS
DE OVERBLIJFVADER

Tonk van Lexmond leidt een vrij en onbekommerd leventje in Ecuador, tot het noodlot hem dwingt terug te keren naar Nederland en zich na vijf jaar afwezigheid weer over zijn tweelingzoontjes te ontfermen. Het tuttige Oegstgeest verschilt dag en nacht van zijn ranch in Zuid-Amerika – Tonk denkt maar het zijne van de dramaatjes, schoolpleinmoeders en hockeymiddagen.

Gauw ontdekt hij dat hij niet de enige buitenstaander is en hij raakt bevriend met de Afghanistan-veteraan Staal. Het kan niet anders dan dat die twee zich samen in de nesten werken. Een roman die blootlegt hoe prestatiedrang ons in een verlammende greep houdt, over de schone schijn die koste wat het kost moet worden opgehouden, de angsten en dromen die de moderne mens bezighouden.

BESTEL / RESERVEER € 19,99

   
 
DE LEUKSTE VADER
   
 
 
   

JELLE HERMUS
STEEDS LEUKER

Je leven steeds leuker maken, met steeds minder moeite. Dat is waar 'Steeds leuker' om draait. Want eindeloos ploeteren is prima, maar op de bank zitten met een goed boek, een kop thee en een glimlach op je snoet is ook fijn.

In dit praktische boek presenteert Jelle Hermus de korte route naar een leuker leven. Hij laat zien hoe je - door het zetten van de juiste kleine stappen - je leven snel in een opwaartse spiraal kunt brengen.

'Steeds leuker' is je handboek naar een leven vol vrijheid, blijheid en betekenis. Zonder de ballast en de gekkigheid.

BESTEL / RESERVEER € 20,00

 
 
DE HISTORISCHE VADER
   
 
 
 

ANTONY BEEVOR
DE SLAG OM ARNHEM

In 'De Slag om Arnhem' geeft gerenommeerd historicus en meesterverteller Antony Beevor, auteur van bestsellers als 'D-Day' en 'Stalingrad', met veel oog voor de militaire en politieke beslissingen, een compleet beeld van het strijdveld rondom Arnhem. Een van de grootste luchtlandingen uit de oorlog, een heroïsche strijd die negen dagen duurde, een catastrofale misrekening van de Britten en de laatste overwinning van Adolf Hitler.

Gebruikmakend van nieuw archiefmateriaal schetst hij de lotgevallen van soldaten en burgers en ontdoet hij de veldslag van zijn mythen. Antony Beevor komt met een nieuw standaardwerk over de Slag om Arnhem: een  geschiedschrijving met alle militaire details en aandacht voor de menselijke verhalen.

BESTEL / RESERVEER € 34,99

   
 
DE BBQ VADER
   
 
 
   

JORDI ALTHUIZEN
SMOKEY GOODNESS 3

Smokey Goodness 3: het nieuwste barbecueboek van Jord Althuizen voor alle BBQ-fanaten Smokey Goodness 3: het Bigger, Better BBQ-boek is het nieuwste kookboek van barbecue-held Jord Althuizen. Dit is het echte barbecuewerk: stoer, slow en avontuurlijk.

Met nieuwe flavours voor jouw favoriete Big Five op de barbecue: beef, pork, chicken, fish en... desserts. Ontdek dit keer de Zuid-Afrikaanse braai. Voor alle achtertuin avonturiers. Burning hot! Jord Althuizen is de man achter Smokey Goodness, het BBQ-bedrijf dat
Nederland verovert.
 
 
DE BLOEDDORSTIGE VADER
   
 
 
 

KARIN SLAUGHTER
GESPLETEN


Andrea Cooper kent haar moeder door en door. Maar wanneer het restaurant waar Andrea en Laura lunchen onder vuur wordt genomen en een doodgewone middag in een bloedbad verandert, ziet Andrea een heel andere kant van haar. De koelbloedigheid waarmee Laura de schutter overmeestert en doodt, verbijstert Andrea. Dan blijkt dat Laura zich al dertig jaar schuilhoudt onder een andere naam en dat
alles wat ze over haar verleden heeft
verteld gelogen is.

Wat heeft Laura op haar geweten?
Waarom zien anderen haar liever dood dan levend? En hoe kun je iemand nog vertrouwen die een leugenaar, of erger, blijkt te zijn?

BESTEL / RESERVEER € 19,99

   
 
DE NOSTALGISCHE VADER
   
 
 
   

THOMAS VAESSENS
DE DAF VAN MIJN VADER

In De Daf van mijn vader vertelt Thomas Vaessens een bijzonder verhaal over het naoorlogse Nederland aan de hand van de Daf. De introductie ervan, in 1958, was een duizelingwekkende prestatie. Vanuit het niets, in een land zonder noemenswaardige industriële traditie, was er opeens dat Nederlandse autootje met het ‘pientere pookje’. Een wonder van techniek en vindingrijkheid. Betaalbaar, bovendien. Een auto voor iedereen!

De Daf is de Nederlandse variant van de iconische 2CV. Maar waren we er trots op?
Nou nee. Een ‘truttenschudder’, zo werd
de auto spottend genoemd. Thomas Vaessens werpt nieuwe perspectieven op de zo vaak geïdealiseerde ‘sixties’.

 
 
DE KUNSTMINNENDE VADER
   
 
 
 

JAN SIX
REMBRANDTS PORTRET
VAN EEN JONGE MAN

Toen het oog van kunsthandelaar Jan Six
op het Portret van een jonge man in een veilingcatalogus van Christie’s viel, wist hij meteen dat het niet een werk uit ‘the circle of Rembrandt’ was, maar dat de meester het zélf had geschilderd. De laatste keer dat een totaal onbekende Rembrandt werd ontdekt was in 1974 (De doop van de eunuch).

Jan Six neemt in dit boek de lezer op meeslepende en erudiete wijze mee in die spannende ontdekkingstocht en jongensdroom die werkelijkheid werd en laat het
Portret van een jonge man zien
door het oog van zijn ontdekker.

BESTEL / RESERVEER € 19,99

   
 
DE (BIJNA) FITTE VADER
   
 
 
   

HENRY SCHUT
TOPFIT

‘Hoe doe je dat?!’ is de vraag die Henry Schut vaak wordt gesteld sinds hij op de cover van Men’s Health stond. Waar haalt hij de energie en tijd vandaan? Met een fulltime baan. Met een gezin met jonge kinderen en veel meer drukte.

In Topfit geeft Henry uitgebreid antwoord.
Hij vertelt hoe het hem is gelukt om na zijn veertigste de fitste piek in zijn leven te bereiken. En hoe jij – ook als je denkt geen tijd te hebben – je sportieve dromen kan verwezenlijken.
Met complete trainingsschema’s en alles wat je moet weten over voeding. Het resultaat is niet alleen een afgetraind lichaam, maar ook
een fitte geest en méér tijd!  

BESTEL / RESERVEER € 20,00
 
 
DE TOP 40 VADER
   
 
 
 

ERIK DE ZWART
40 TOPJAREN (BOEK + 3 CD'S)


Voor 40 Topjaren interviewde journalist Robert Haagsma Erik de Zwart over de roerige tijden van de Nederlandse radio. De Zwart werkte lang voor Veronica, maar ook voor Radio 538 en Radio 3. Hij kent de ins and outs van het Nederlandse radiowezen als geen ander.

Daarnaast is een selectie columns opgenomen die De Zwart schreef voor Veronica Magazine, over de belangrijkste bands en grootste hits uit de Top 40 van de afgelopen vijftig jaar. Van Michael Jackson tot One Direction, van Golden Earring tot Coldplay, van The Dolly Dots tot Armin van Buuren.

Bevat 3 cd’s met 60 Top 40-hits voor
urenlang luistergenot!


BESTEL / RESERVEER € 39,99

   
MINDBUSZEUS2 : broekhuis