Acties

De goede zoon van Rob van Essen wint Libris Literatuurprijs 2019

maandag 1 januari 0001 00:00

De goede zoon van Rob van Essen heeft de 26ste Libris Literatuur Prijs gewonnen en het bijbehorende prijzengeld van 50.000 euro. De jury onder leiding van gewezen minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Jet Bussemaker koos uit zes genomineerden de winnaar van de Libris Literatuur Prijs 2019 voor de beste oorspronkelijk Nederlandstalige roman van het afgelopen jaar.

In ‘De goede zoon’ trekt Rob van Essen de lezer een omgeving in die dystopische trekken vertoont en tegelijk angstaanjagend herkenbaar is. In een wereld waar invoering van het basisinkomen heeft gezorgd voor lethargie en stijgend museumbezoek reizen twee mannen af naar het zuiden met een geheime opdracht. De een kent het echte doel van de reis. De ander heeft net zijn moeder begraven. Samen gaan ze op zoek naar verlossing en vergetelheid, bijgestaan door ironische robots en praatgrage zelfrijdende auto’s. De goede zoon is niet alleen een meeslepend verslag van een tocht door een labyrint vol vreemde gebeurtenissen, maar ook een verrassend autobiografische roman over een zoon die de balans opmaakt na de dood van zijn moeder.

Bestel / reserveer

 

Meer informatie >

IJsbon bij aankoop agenda bij Broekhuis

woensdag 16 mei 2018 17:06

De zomer is volop in aantocht, kortom de hoogste tijd voor een jaarlijkse traditie bij Boekhandel Broekhuis: de IJsbon. Vele tientallen nieuwe schoolagenda's liggen gestapeld in onze winkels. Bij aanschaf van een schoolagenda vanaf 10 euro ontvang je een GRATIS ijsbon ter waarde van een ijsje met 2 bolletjes. Dat is nog eens een coole actie van Boekhandel Broekhuis! 

Meer informatie >

Boek van de maand juni

donderdag 4 oktober 2018 11:33

Iedere maand maken wij een bijzonder boek 'Boek van de maand'.


Boek van de maand juni bij Boekhandel Broekhuis is ECHO van Thomas Olde Heuvelt.  

Voor deze actie geldt: Niet goed, geld terug!

Meer informatie >