Deventer

Interview + signeersessie Francis van Broekhuizen woensdag 6 juli Broekhuis Deventer

woensdag 6 juli 2022 14:20

Op woensdag 6 juli komt Francis van Broekhuizen naar Broekhuis Deventer om te vertellen over haar nieuwe boek Bij Twijfel Hard Zingen.

 

Opera- en musicalzangeres Francis van Broekhuizen is in de afgelopen jaren een bekende persoonlijkheid geworden. Velen hebben haar in hun hart gesloten na het zien van Maestro, All Together Now of De Slimste Mens, bij optredens in Tosca of The Sound of Music en door openhartige interviews.

 

In deze verhalen gaat ze dieper in op de belangrijkste periodes en gebeurtenissen uit haar leven (haar tijd als misdienaar, haar keuze voor zingen en het podium en over haar coming out) en op uiteenlopende onderwerpen zoals pesten, geloof, film en klassieke muziek. Een onvergetelijk boek vol humor en ontroering.

 

Francis van Broekhuizen (1975) studeerde in 2004 cum laude af aan het conservatorium. Ze is opera- en musicalzangeres (Carmen, Tosca, The Sound of Music e.v.a.), heeft een rubriek over opera op radio 4, maakt een podcast over klassieke muziek en is geregeld op TV te zien (bij Jinek, Beau, etc.).

 

Woensdag 6 juli
Tijd: 19.30u - 21.00u
Broekhuis Deventer
Lange Bisschopstraat 7, Deventer

Meer informatie >