Nieuws

BOEKHANDEL BROEKHUIS VESTIGT ZICH IN APELDOORN 

De Twentse Boekhandel Broekhuis opent op 18 maart 2022 een nieuwe vestiging in Apeldoorn. Directeur/eigenaar Kees Schafrat heeft een langlopend contract getekend voor een pand van ruim 500 m2 in de Hofstraat 4-10 in Apeldoorn. 

De boekhandelsgroep, met een onlangs geopende vestiging in Deventer, krijgt hiermee een winkel met een frontbreedte van 36 meter in het centrum.

Boekhandel Broekhuis is met 153 jaar een gevestigde naam in boekhandelsland, met vestigingen in Hengelo, Almelo, Enschede en Oldenzaal. Begin 2021 werd succesvol een vestiging in Deventer geopend.

Naast een uitgebreide selectie boeken zal de winkel ook aanverwante artikelen gaan verkopen, waaronder wenskaarten, tijdschriften en cadeaus.

Boekhandel Broekhuis wil daarnaast het publiek in Apeldoorn blijvend verrassen op bijzondere ontmoetingen met auteurs en evenementen voor lezers van alle leeftijden. 

Volgens eigenaar Kees Schafrat past de uitbreiding (A1 van Apeldoorn naar Oldenzaal) in een verdere versterking van het boekenbedrijf. 'Elke Broekhuiswinkel heeft een eigen karakter, passend bij haar omgeving. Overeenkomsten zijn de fraaie en toegankelijke winkels, klantvriendelijke benadering, brede en verrassende collecties en culturele activiteiten. Onze historische boekhandel is verheugd om deel uit te gaan maken van de hoofdstad van de Veluwe.' 

Meer informatie

Broekhuispromo Enschede nu online

maandag 22 november 2021

BROEKHUISPROMO ENSCHEDE NU ONLINE

De bioscooppremière van de promo van Boekhandel Broekhuis Enschede vond plaats in Concordia. Vanaf vandaag voor iedereen te zien. De promo is gemaakt door JLF (Marc Burgman & team). De versie voor Broekhuis Deventer zal binnenkort verschijnen.

Bekijk de promo: [https://youtu.be/5KfZ4sgLi-A][1]

Meer informatie

DNA ARNON (Scheurkalender 2022)

https://www.youtube.com/watch?v=jRJqiys6aZw

Wie is Arnon Grunberg? Alleskunner, veelschrijver of woorspyromaan? Dat is hij allemaal. In DNA Arnon maakt u kennis met het veelzijdige en allesomvattende talent van de schrijver en leren we hem scheurenderwijs kennen.

Jeroen Aarten stelde samen met Arnon deze dagelijkse citatenkalender samen. Een must voor alle liefhebbers voor slechts € 14,95.

Vanaf 1 oktober leverbaar. 9789077780077 Uitgeverij Sunny Home

Meer informatie

BROEKHUIS ENSCHEDE OPENT AFDELING PUZZELS EN SPELLEN: DE SPELWIJZER

Op de eerste etage van Boekhandel Broekhuis in Enschede is een heuse spellenafdeling geopend. Al tientallen jaren verkoopt onze boekhandel puzzels en spellen, maar de laatste jaren is ons aanbod zo ruim, dat hier een permanente afdeling voor is ingericht, die de naam 'De Spelwijzer' gaat dragen.

Ook in de winkels Hengelo, Almelo en Oldenzaal is een grootse collectie puzzels en spellen te vinden.

Meer informatie

Boekhandel Broekhuis geopend in Deventer

vrijdag 26 februari 2021

BOEKHANDEL BROEKHUIS GEOPEND IN DEVENTER

Boekhandel Broekhuis opende op dit voorjaat een nieuwe vestiging in hartje Deventer (de Lange Bisschopstraat 7.)

De boekhandelsgroep heeft hiermee een winkel met een frontbreedte van 26 meter in de Deventer binnenstad.

Naast een uitgebreide selectie boeken verkoopt de winkel ook aanverwante artikelen, waaronder wenskaarten, tijdschriften, cadeaus en kantoorbenodigdheden.

Boekhandel Broekhuis zal haar publiek blijvend verrassen op bijzondere ontmoetingen met auteurs en evenementen voor lezers van alle leeftijden.

De historische boekhandel is verheugd om deel uit te gaan maken van Deventer Boekenstad.

We kijken uit naar uw komst!

Team Broekhuis Deventer

Meer informatie