Nieuws

Na veertig jaar brengt de Zweedse popgroep ABBA 2 november hun nieuwe album. De stemmen klinken wat ouder, maar de sound is zo vertrouwd dat het lijkt of ABBA nooit is weggeweest.

ABBA is natuurlijk één van de meest succesvolle bands aller tijden. Agnetha (71), Benny (74), Björn (76) en Anni-Frid (75) scoorden hit na hit in de jaren ’70 en zijn niet meer van de wereldwijde radiostations weg te denken. Iedereen kan nummers als Mamma Mia, Dancing Queen, The Winner Takes It All, Gimme! Gimme! Gimme!, Fernando meezingen waarbij we natuurlijk Waterloo, waarmee in 1974 het Eurovisie Songfestival werd gewonnen, niet mogen vergeten.

Reserveer nu via e-mail naar: Enschede@boekhandelbroekhuis.nl

0602438614813 LP €29.99 0602438614851 CD lim. edition €24.99 0602438614820 CD €19.99 0602438690800 MC €15.99

Tracklisting:

 1. I Still Have Faith In You
 2. When You Danced With Me
 3. Little Things
 4. Dont Shut Me Down
 5. Just A Notion
 6. I Can Be That Woman
 7. Keep An Eye On Dan
 8. Bumble Bee
 9. No Doubt About It
 10. Ode To Freedom
Meer informatie

Helaas is door de papierschaarste van dit moment de druktijd/ levertijd van boeken langer. Daardoor is de verschijning van 'Een steekje los' noodgedwongen uitgesteld. Het boek zal nu verschijnen op vrijdag 8 oktober. Iris zal alle boeken die in de pre order actie zijn besteld signeren. Daarom is besloten dat de actie wordt verlengt t/m 6 oktober.

Wat moet je doen?:

1.) Bestel 'Een steekje los' op www.boekhandelbroekhuis.nl 2.) Stuur een mail naar Webshop@boekhandelbroekhuis.nl met de volgende gegevens:

 • Je ordernummer
 • Naam van de persoon voor wie het boek is
 • Optioneel: tekst die je graag in het boek wil hebben
Meer informatie

Vacature Broekhuis Deventer (38 uur /week)

maandag 13 september 2021

Boekhandel Broekhuis Deventer 600 m2 in hartje Deventer met ruime collecties boeken, waaronder Engelse fictie met een jeugdafdeling en spellenhoek aan de Lange Bisschopstraat 7.

Per 1 oktober zijn wij op zoek naar een enthousiaste fulltime Boekverkoper (38 uur per week)

De functie: Je draagt zorg voor een goede en verzorgde presentatie in de winkel. Je staat klaar voor klanten en adviseert hen over over mogelijkheden en verleent uitstekende service.

Wij vragen: Enthousiasme voor boeken en aanverwante artikelen Je houdt van aanpakken en werkt zorgvuldig en nauwkeurig Representatief voorkomen

Wij bieden: Een afwisselende baan in hartje Deventer Enthousiaste en ondernemende collega’s Marktconform salaris / CAO

Heb je interesse? Voor meer informatie: Eric Bol: 0570-203103 Motivatiebrief plus CV mailen naar e.bol@boekhandelbroekhuis.nl

Meer informatie

LETTERHEADS by Huub Smits

zaterdag 4 september 2021

Op de 3e verdieping van Broekhuis Enschede vind je de expositie van Huub Smits Letterheads. Dit werk is tevens te koop in de winkel. De expositie is te zien van 4 september t/m 6 oktober.

Meer informatie

DNA ARNON (Scheurkalender 2022)

https://www.youtube.com/watch?v=jRJqiys6aZw

Wie is Arnon Grunberg? Alleskunner, veelschrijver of woorspyromaan? Dat is hij allemaal. In DNA Arnon maakt u kennis met het veelzijdige en allesomvattende talent van de schrijver en leren we hem scheurenderwijs kennen.

Jeroen Aarten stelde samen met Arnon deze dagelijkse citatenkalender samen. Een must voor alle liefhebbers voor slechts € 14,95.

Vanaf 1 oktober leverbaar. 9789077780077 Uitgeverij Sunny Home

Meer informatie

EXCLUSIEVE GRUNBERGUITGAVE DOOR AUTEUR THUISBEZORGD

De laatste 9 archiefexemplaren van de gelimiteerde en gesigneerde uitgave ‘Onze Paus’ komen uit de Grunbergkluis. Het script voor een in Polen uiteindelijk geweigerd toneelstuk werd door Uitgeverij Norman Bates prachtig uitgegeven in een fluweelrode cassette. Met tekst, zes speciaal vervaardigde en gesigneerde foto’s van Paul Blanca, verantwoording en bijbehorende correspondentie. Een kunstwerk voor de vele Grunbergfans. De cassette kost 1250 euro. Arnon Grunberg en Kees Schafrat komen de cassette daarvoor eind juli persoonlijk thuisbezorgen. Er is een keuze uit een dagdeeltje koffie, lunch, thee of borrel.

Voor informatie: kees@boekhandelbroekhuis.nl

Meer informatie

DE BOEKHANDEL ALS THEATER

Onlangs verscheen de unieke bundel 'Leve de boekhandel!' met verhalen van 23 auteurs over de boekhandel. De uitgave met nieuwe bijdragen verschijnt op initiatief van Boekhandel Broekhuis / Uitgeverij Sunny Home ter gelegenheid van de geleidelijke heropening van de boekhandels uit lockdown. De auteurs benadrukken hiermee het belang van de boekhandel als theater van de literatuur voor de samenleving.

Prijs 22,95

Meer informatie

BROEKHUIS ENSCHEDE OPENT AFDELING PUZZELS EN SPELLEN: DE SPELWIJZER

Op de eerste etage van Boekhandel Broekhuis in Enschede is een heuse spellenafdeling geopend. Al tientallen jaren verkoopt onze boekhandel puzzels en spellen, maar de laatste jaren is ons aanbod zo ruim, dat hier een permanente afdeling voor is ingericht, die de naam 'De Spelwijzer' gaat dragen.

Ook in de winkels Hengelo, Almelo en Oldenzaal is een grootse collectie puzzels en spellen te vinden.

Meer informatie

Boekhandel Broekhuis geopend in Deventer

vrijdag 26 februari 2021

BOEKHANDEL BROEKHUIS GEOPEND IN DEVENTER

Boekhandel Broekhuis opende op 26 februari 2021 een nieuwe vestiging in hartje Deventer (de Lange Bisschopstraat 7.)

De boekhandelsgroep heeft hiermee een winkel met een frontbreedte van 26 meter in de Deventer binnenstad.

Naast een uitgebreide selectie boeken verkoopt de winkel ook aanverwante artikelen, waaronder wenskaarten, tijdschriften, cadeaus en kantoorbenodigdheden.

Boekhandel Broekhuis zal haar publiek blijvend verrassen op bijzondere ontmoetingen met auteurs en evenementen voor lezers van alle leeftijden.

De historische boekhandel is verheugd om deel uit te gaan maken van Deventer Boekenstad.

We kijken uit naar uw komst!

Team Broekhuis Deventer

Meer informatie