Broekhuis opent in maart boekhandel in Apeldoorn

zaterdag 18 december 2021
Broekhuis opent in maart boekhandel in Apeldoorn

BOEKHANDEL BROEKHUIS VESTIGT ZICH IN APELDOORN 

De Twentse Boekhandel Broekhuis opent op 18 maart 2022 een nieuwe vestiging in Apeldoorn. Directeur/eigenaar Kees Schafrat heeft een langlopend contract getekend voor een pand van ruim 500 m2 in de Hofstraat 4-10 in Apeldoorn. 

De boekhandelsgroep, met een onlangs geopende vestiging in Deventer, krijgt hiermee een winkel met een frontbreedte van 36 meter in het centrum.

Boekhandel Broekhuis is met 154 jaar een gevestigde naam in boekhandelsland, met vestigingen in Hengelo, Almelo, Enschede en Oldenzaal. Begin 2021 werd succesvol een vestiging in Deventer geopend.

Naast een uitgebreide selectie boeken zal de winkel ook aanverwante artikelen gaan verkopen, waaronder wenskaarten, tijdschriften en cadeaus.

Boekhandel Broekhuis wil daarnaast het publiek in Apeldoorn blijvend verrassen op bijzondere ontmoetingen met auteurs en evenementen voor lezers van alle leeftijden. 

Volgens eigenaar Kees Schafrat past de uitbreiding (A1 van Apeldoorn naar Oldenzaal) in een verdere versterking van het boekenbedrijf. 'Elke Broekhuiswinkel heeft een eigen karakter, passend bij haar omgeving. Overeenkomsten zijn de fraaie en toegankelijke winkels, klantvriendelijke benadering, brede en verrassende collecties en culturele activiteiten. Onze historische boekhandel is verheugd om deel uit te gaan maken van de hoofdstad van de Veluwe.' 

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
pro-mbooks1 : broekhuis