Muziek

Snuffelen tussen de lp’s bij Boekhandel Broekhuis Enschede

Boekhandel Broekhuis, nou niet bepaald de eerste zaak waar u aan denkt als u een lp winkel in Enschede zoekt. Toch hebben wij een verrassende collectie vinyl. In onze winkel in Enschede kunt u op uw gemak door onze platenbakken struinen. We hebben een ruime keuze aan elpees. Wanneer u een titel zoekt in het genre Klassiek, Pop of Jazz, moet u echt eens bij ons langskomen!

Klassiek

Een lp winkel in Enschede. In deze tijd van digitalisering en streaming services zult u moeite hebben er één te vinden. Zeker wanneer u op zoek bent naar klassieke muziek op vinyl. Wist u dat de afdeling Klassieke muziek van Boekhandel Broekhuis in Enschede fameus is vanwege haar smaakvolle en uitgebreide collectie? Dat is mede te danken aan onze specialist Peter Nijland die de, inmiddels best gesorteerde Klassieke afdeling van Nederland, beheert.

De belangrijkste titels zijn overigens ook te vinden in onze winkels in Hengelo en Almelo. Uiteraard zijn wij met onze winkels aangesloten bij KLASSIEKE ZAKEN. Hun tijdschrift voor liefhebbers van klassieke muziek, Klassieke Zaken magazine, is gratis in onze winkels verkrijgbaar.

Webshop klassiek

Zit de elpee die u graag aan uw collectie toe wilt voegen niet in de platenbakken in onze winkel? Kijk dan eens in onze KLASSIEKE ZAKEN webshop. U vindt hier bovendien meer informatie over de actuele titels uit het magazine en u kunt ze meteen online bestellen.

Pop / Jazz

Ook in de categorieën pop en jazz komt u interessante titels op vinyl tegen. Van nieuwe releases tot populaire heruitgaven van klassiekers. De nieuwe releases van eigentijdse singer-songwriters of het muzikale goud van weleer uit het bekende blad van/voor muziekliefhebbers Mania, vormen voor ons de leidraad. Ook dit magazine kunt u gratis in onze winkels ophalen. Komt u vooral eens langs in onze winkel in Enschede om tussen de pop en jazz lp’s te snuffelen.

Muziekvraag?

Heeft u specifieke muziekvragen? Peter Nijland, onze specialist die de muzikale scepter over de muziekafdeling van Boekhandel Broekhuis Enschede zwaait, is goed thuis in de wereld van Klassieke Muziek. Ook vragen over Pop en Jazztitels kunt u per mail aan hem stellen.

Boekhandel Broekhuis heeft in de winkels in Enschede, Hengelo en Almelo een fraai assortiment lp’s in de genres Klassiek, Pop en Jazz. Natuurlijk hebben we ook een mooie verzameling muziek op cd. Komt u gerust eens langs om onze collecties te bekijken!