Nieuws

‘Broekhuis op Zondag’ eert culturele helden

Wilminktheater & Muziekcentrum Enschede en Boekhandel Broekhuis hebben de krachten gebundeld in een serie hommages aan culturele helden: ‘Broekhuis op Zondag’. In de vierde editie, op zondag 11 september, staat het Rome van Rosita Steenbeek centraal.

‘Broekhuis op Zondag’ wordt een middag vol verrassingen in De Kleine Willem. Jonge artiesten vertolken het werk van een oudere generatie, vrienden en vakgenoten halen herinneringen op en de lach is nooit ver weg. Muziek, miniconferences en goede gesprekken wisselen elkaar af.

Rode draad in ‘Broekhuis op Zondag’ is het geschreven woord. Toch is het veel meer dan een aangeklede boekpresentatie, zegt Kees Schafrat van Boekhandel Broekhuis. Hij bedacht het format samen met producent Gerard Cornelisse van Wilminktheater & Muziekcentrum Enschede. “Het programma duurt 90 minuten en de invulling zal elke keer anders zijn. We willen geen voorspelbaarheid. Het wordt een bonte middag met verrassende gasten die ook jong publiek zullen trekken”, verwacht Schafrat.

‘Broekhuis op Zondag’ vervolgt zondag 11 september om 16 uur met een hommage aan en met Rosita Steenbeek.
Op zondag 13 november is de befaamde illustrator Thé Tjong-Khing de eregast.

De kaartverkoop is inmiddels gestart via: https://www.wilminktheater.nl/

Meer informatie

Broekhuis Apeldoorn geopend

woensdag 23 maart 2022

BOEKHANDEL BROEKHUIS APELDOORN GEOPEND

De Twentse Boekhandel Broekhuis opende op 18 maart 2022 een nieuwe vestiging in Apeldoorn. Het pand van ruim 500 m2 bevindt zich in de Hofstraat 4-10 in Apeldoorn. De winkel werd feestelijk geopende door 10 auteurs.

Naast een uitgebreide selectie boeken zal de winkel ook aanverwante artikelen gaan verkopen, waaronder wenskaarten, tijdschriften en cadeaus.

Boekhandel Broekhuis wil daarnaast het publiek in Apeldoorn blijvend verrassen op bijzondere ontmoetingen met auteurs en evenementen voor lezers van alle leeftijden. 

Boekhandel Broekhuis Hofstraat 4 - 10 7311 KV Apeldoorn 055 - 2034200 apeldoorn@boekhandelbroekhuis.nl

Meer informatie

Promo Broekhuis DEVENTER nu online

vrijdag 7 januari 2022

BROEKHUISPROMO DEVENTER NU ONLINE

De promo van Boekhandel Broekhuis Deventer is vanaf vandaag voor iedereen te zien. De promo is gemaakt door JLF (Marc Burgman & team).

Bekijk de promo: https://youtu.be/MHqG6sQodDs

Meer informatie

Broekhuispromo Enschede nu online

maandag 22 november 2021

BROEKHUISPROMO ENSCHEDE NU ONLINE

De bioscooppremière van de promo van Boekhandel Broekhuis Enschede vond plaats in Concordia. Vanaf vandaag voor iedereen te zien. De promo is gemaakt door JLF (Marc Burgman & team). De versie voor Broekhuis Deventer zal binnenkort verschijnen.

Bekijk de promo: [https://youtu.be/5KfZ4sgLi-A][1]

Meer informatie