Nieuwsbrief 31 / 2021  
 
 

DE SPANNENDSTE BOEKEN VOOR DE FEESTDAGEN

Wij maar denken dat die chocoladeletters S en P staan voor 'Sint' en 'Piet'. Ze staan natuurlijk voor 'spanning' en 'paniek'. In deze nieuwsbrief vertellen we u alles over de spannendste boeken die niet misstaan op het heerlijk avondje en / of onder de kerstboom. 

Het is ook mogelijk via onze website boekhandelbroekhuis.nl boeken te bestellen.
U kunt hierbij kiezen voor het afhalen in de winkel of thuisbezorgen. 
Vanaf 25 euro is de verzending gratis.


"Al sinds 'De moorden in de Rue Morgue' van Edgar Allen Poe liggen er altijd
spannende boeken in m'n pakjesboot."

 
stephen king - billy summers
   
 
 
    BILLY SUMMERS
Stephen King

Billy Summers is een huurmoordenaar, de beste die er is. Hij stelt wel een voorwaarde: Billy neemt een klus alleen aan als het doelwit echt een slechterik is. En nu wil Billy ermee stoppen. Maar eerst is er nog één laatste opdracht. Als een van de beste sluipschutters ter wereld en een onderscheiden oorlogsveteraan is hij een meester in het verdwijnen na een klus. Wat kan er misgaan? Wat dacht je van… alles?

Het is enerzijds een oorlogsverhaal en anderzijds een liefdesverklaring aan kleine steden in Amerika en de mensen die daar wonen. Met in de hoofdrol een van de meest meeslepende en verrassende duo’s die King ooit heeft geschreven, dat alles op alles zet om de misdaden van een buitengewoon slechte man te wreken. Het gaat over liefde, geluk, het lot en een complexe held die nog één laatste kans op verlossing krijgt.

BESTEL / RESERVEER € 24,99
 
 
paula hawkins - een langzaam smeulend vuur
   
 
 
 

EEN LANGZAAM SMEULEND VUUR
Paula Hawkins

* Van de auteur van Het meisje in de trein *

Als op een woonboot in Londen het toegetakelde lichaam van een jonge man wordt gevonden, roept dit vragen op over drie verschillende vrouwen. De labiele Laura is, na een one-night stand met het slachtoffer, als laatste gezien bij de boot. Carla, zijn ontroostbare tante, heeft nog maar net iemand anders in haar familie begraven. En Miriam is de nieuwsgierige buurvrouw, zij heeft het lichaam gevonden maar is niet helemaal eerlijk geweest tegen de politie.

Drie vrouwen die elkaar niet kennen, die – om verschillende redenen – vol wrok zitten, die branden van verlangen om het onrecht dat hen is aangedaan te wreken. Hoe ver zou elk van deze vrouwen gaan voor gerechtigheid? En hoe lang kunnen geheimen blijven smeulen voor ze exploderen?

BESTEL / RESERVEER € 21,99

   
 
Baantjer (peter römer) - de cock en de eenzame dood
   
 
 
 

  DE COCK EN DE EENZAME DOOD
Baantjer (Peter Römer)

In deel 89 van de befaamde Baantjer serie wordt De Amsterdamse rechercheur De Cock naar de Lindengracht geroepen. Hennie, de vrouw die tientallen jaren de aardappelkraam op de markt bestierde, is in haar bed gesmoord met een kussen. Hennie was geen vriendelijk mens, maar wel rijk: achter de aardappelhandel waaraan ze goed verdiende zaten flink wat investeringen, ook in huizen.

Naast een zakelijk conflict, zoals met Dennis, een ontevreden huurder met wie Hennie hooglopende ruzie had, denkt De Cock ook aan een motief in de familie. Want Hennie’s zoon Tonnie blijkt ook zo zijn redenen te hebben om niet rouwig te zijn om haar dood…


BESTEL / RESERVEER € 10,99
 
 
marc raabe - sleutel 17
   
 
 
 

SLEUTEL 17
Marc Raabe

In de koepel van de Dom van Berlijn hangt een gruwelijk toegetakeld, bebloed lichaam. Met haar gespreide armen lijkt ze op een zwarte engel. Het is de prominente geestelijke
dr. Brigitte Riss. Om haar hals draagt ze een mysterieuze sleutel waarop het cijfer 17 staat.


Rechercheur Tom Babylon heeft een persoonlijk belang bij de zaak: jaren geleden verdween zijn zusje Viola met precies deze sleutel. 
Zijn ongebruikelijke aanpak van de zaak strijkt psychologe Sita Johanns, die iets te veel vragen stelt, tegen de haren in. Wie heeft er meer te verbergen: Tom of de moordenaar?

Een bloedspannende, filmisch geschreven pageturner met voor de liefhebbers van Karin Slaughter en M.J. Arlidge.

BESTEL / RESERVEER € 15,00

   
 
j.d. barker - de beller op lijn vier
   
 
 
 

  DE BELLER OP LIJN VIER
J.D. Barker

J.D. Barker brak door met 
Horen, zien, zwijgen – het eerste deel in de bestsellerreeks over rechercheur Sam Porter.

Jordan Briggs is de koningin van de New Yorkse radio. Ze neemt geen blad voor de mond en deelt dagelijks haar ongezouten mening met meer dan vijf miljoen luisteraars. Op een dag spreekt ze de inbellende Bernie, die live een spelletje wil spelen. Jordan moet kiezen tussen Ubers of taxi’s. Ze kiest taxi’s en vergeet het gesprek al snel. Tot er vlak voor haar kantoor zeven taxi’s ontploffen.

Terwijl de brandweer en ambulances uitrukken en het aantal slachtoffers oploopt, hangt Bernie weer aan de lijn. Zo begint een klopjacht op een onzichtbare, volledig losgeslagen moordenaar – live gevolgd door vijf miljoen luisteraars. Is Jordan sterk genoeg om dit gruwelijke spel te winnen?

BESTEL / RESERVEER € 20,99
 
 
karin slaughter - valse getuige
   
 
 
  VALSE GETUIGE
Karin Slaughter

Ze dachten ermee weg te komen…
Ze hadden het mis.


Leigh en haar zus Callie zijn geen slechte mensen, maar op een avond meer dan twintig jaar geleden hebben ze iets vreselijks gedaan. Het resulteerde in een leven dat getekend werd door schuldgevoelens, verraad en geheimen.

Jaren later heeft Leigh, inmiddels werkzaam bij een succesvol advocatenkantoor, de herinneringen aan die avond verdrongen. Tot ze tegen haar wil gedwongen wordt om een nieuwe cliënt aan te nemen en de grond onder haar voeten wegvalt. Want de man weet wat er destijds is gebeurd. Hij weet wat Leigh en Callie hebben gedaan. En tenzij ze hem stoppen, zal hij hun levens verwoesten…

BESTEL / RESERVEER € 22,99 (paperback)
BESTEL / RESERVEER € 26,99 (hardcover)
   
 
camilla läckberg & Henrik Fexeus - box
   
 
 
 

  BOX
Camilla Läckberg & Henrik Fexeus

Wanneer een vrouw dood wordt aangetroffen in een kist doorboord met zwaarden, vraagt de politie zich af of het een mislukte goocheltruc is of een brute moord. Inspecteur Mina Dabiri schakelt de hulp in van Vincent Walder, mentalist en expert in lichaamstaal en magie. Ze linken de dood met eerdere moordzaken en beseffen dat ze op jacht zijn naar een roekeloze seriemoordenaar. Maar zowel Mina als Vincent heeft een duister geheim. Hun verleden lijkt verband te houden met de zaak. Ze moeten de moordenaar een stap voor zijn. Maar hoe?

Box is het eerste deel van een nagelbijtende serie van dit nieuwgevormde schrijversduo.

BESTEL / RESERVEER € 23,99

 
 
esther verhoef - de nachtdienst
   
 
 
  DE NACHTDIENST
Esther Verhoef

De nieuwe Esther Verhoef –
spannender dan ooit


Een mysterieuze patiënt verstoort je nachtdienst.


Nu ben je nooit meer veilig.


Dierenarts Emma van Eerd woont met haar veertienjarige dochter boven de praktijk. Tijdens een nachtdienst dwingen twee gemaskerde mannen haar een levensreddende operatie uit te voeren op hun zwaargewonde vriend.

Emma zet alles op alles, zich er niet van bewust dat dit nog maar het begin is.


BESTEL / RESERVEER € 22,50 (paperback)
BESTEL / RESERVEER € 31,99 (hardcover)
   
 
jo nesbØ - koninkrijk
   
 
 
 

  KONINKRIJK
Jo Nesbø

Een ijzingwekkende tragedie over een nooit opgeloste moord uit het verleden.

Roy Opgard heeft het afgelegen Noorse bergdorp waar hij is opgegroeid nooit verlaten, terwijl zijn jongere broer Carl zo snel hij kon naar Amerika is vertrokken. De jeugd van de broers was verschrikkelijk: hun vader was bikkelhard en hanteerde een strikt ‘wij tegen de rest’-principe.

Dan keert Carl terug, met een mysterieuze vrouw en een dubieus plan om een luxehotel bij het dorp te bouwen. Oude rivaliteiten steken de kop op en het dorp komt onder hoogspanning te staan, waarbij de broers het mikpunt worden van allerlei verdachtmakingen. De gevolgen zijn niet te overzien; Roys wereld staat op instorten en hij zal moeten kiezen tussen zijn familie of een toekomst waar hij nooit van durfde te dromen.

BESTEL / RESERVEER € 22,99
 
 
LEE CHILD - LIEVER DOOD DAN LEVEND
   
 
 
 

LIEVER DOOD DAN LEVEND
Lee Child

Jack Reacher keert terug in Liever dood dan levend, de gloednieuwe zesentwintigste thriller van bestsellerauteurs en broers Lee en Andrew Child.

Jack Reacher is niet iemand die snel terugdeinst. Dus wanneer een schimmig gezelschap opduikt, twijfelt Reacher geen moment om ze een lesje te leren. Maar met Reacher als tegenstander ben je liever dood dan levend… Vol meedogenloze actie, aangrijpende mysteries en talloze nieuwe vijanden.

Lee Child (1954) kreeg in 2013 voor zijn gehele oeuvre de Diamond Dagger Award en in 2017 ontving hij de International Thriller Award for Lifetime Achievement. Liever dood dan levend is de tweede Jack Reacher-thriller die hij schrijft met zijn broer Andrew Child

BESTEL / RESERVEER € 20,00

 
 
 
suzanne vermeer - nachtvorst
   
 
 
 

  NACHTVORST
Suzanne Vermeer


Lieke van Doorn is in de voorjaarsvakantie bij haar familie in Noorwegen. Wanneer ze met een groepje vrienden gaat wildkamperen, verdwijnt een van hen. Er wordt al snel gespeculeerd over de Nachtvorst, die volgens de eeuwenoude mythe in de regio vijftienjarige kinderen laat verdwijnen.

Vijfentwintig jaar later wordt Lieke door haar vriendin Leah gebeld. De Nachtvorst heeft weer toegeslagen. En deze keer is de zoon van hun vriendin Britt verdwenen. Lieke vertrekt naar Stavanger om samen met Leah op onderzoek uit te gaan. Komt de waarheid nu eindelijk boven tafel?


BESTEL / RESERVEER € 15,99
 
 
arnaldur indridason - smeulend vuur
   
 
 
 

SMEULEND VUUR
Arnaldur Indridason

Smeulend vuur is briljant. Weer een meesterwerk van Arnaldur.’ ***** Morgunblaðið

Een oudere vrouw wordt vermoord in haar huis aangetroffen; op haar bureau ligt een papiertje waarop het telefoonnummer van de gepensioneerde politieman Konráð staat. Het blijkt dat de vrouw hem enige tijd eerder had gevraagd het kind op te sporen dat ze bijna vijftig jaar geleden direct na de geboorte had afgestaan, maar Konráð had geantwoord dat hij haar niet kon helpen. Nu heeft hij daar spijt van en neemt hij zich voor het kind alsnog op te sporen.

Smeulend vuur is een meeslepend verhaal over schaamte, wanhoop, spijt en de lang aanhoudende echo van wandaden.

BESTEL / RESERVEER € 21,99

 
 
 
HJORTH ROSENFELDT - DE OOGST
   
 
 
 

  DE OOGST
Hjorth Rosenfeldt

In een paar dagen tijd worden er drie moorden gepleegd in Karlshamn en de inwoners zijn bang. Vanja Lithner en haar collega’s van de nationale recherche staan onder grote druk om de dader te stoppen. Alleen zijn er geen getuigen, geen aanwijzingen, en er lijkt geen verband te zijn tussen de slachtoffers.

Psycholoog Sebastian Bergman werkt inmiddels nog maar parttime. Hij wil meer tijd met zijn kleinkinderen spenderen en hoopt op een beetje rust in zijn leven. Door het onverwachte verzoek van Vanja om mee te helpen met het onderzoek wordt zijn rust wreed verstoord, en oude herinneringen duiken op. En dan is er nog Billy. Na zijn eerste moord volgden er nog meer slachtoffers. Nu wordt hij vader, en hij besluit om te stoppen. Maar iemand wil hem ontmaskeren, en dat kan hij niet toelaten.

BESTEL / RESERVEER € 21,99
 
 
RICHARD OSMAN - DE MAN DIE TWEE KEER DOODGING
   
 
 
 

DE MAN DIE TWEE KEER DOODGING
Richard Osman

De hoogbejaarde speurneuzen van 
De moordclub (op donderdag) zijn terug met een ijzingwekkend nieuw avontuur. Terwijl de flessen wijn op tafel komen hopen Joyce, Ibrahim en Ron dat Elizabeth een nieuwe cold case voor ze heeft – een moordzaak die ze als amateurspeurders kunnen gaan oplossen. Elizabeth is er echter met haar hoofd niet bij. Ze heeft een brief ontvangen, ondertekend door ene Marcus Carmichael. Dat is verrassend, want de laatste keer dat Elizabeth hem zag was in 1981, toen hij morsdood onder een brug lag.

De brief blijkt te zijn gestuurd door Douglas, een voormalige echtgenoot van Elizabeth. Hij werkt voor de Engelse inlichtingendienst mi5 en is op de vlucht voor de maffia, maar voordat ze hem kunnen helpen wordt Douglas vermoord. De vier bejaarde speurneuzen zijn nu zelf het doelwit...

BESTEL / RESERVEER € 20,99

 
 
 
JOHN LE CARRÉ - SILVERVIEW
   
 
 
 

  SILVERVIEW
John le Carré

Silverview is de laatste, intrigerende thriller van de hand van grootmeester John Le Carré. Het boek verschijnt postuum in de week dat Carré negentig zou zijn geworden. Julian Lawndsley heeft zijn goedbetaalde baan in de City van Londen de rug toegekeerd en is een boekhandel begonnen in een stadje aan de Engelse kust. Een paar maanden na de opening krijgt hij ’s avonds bezoek van Edward, een Poolse immigrant die in ’Silverview’ woont, een groot huis aan de rand van het stadje. Edward vraagt Julian de oren van het hoofd en komt al snel met grote toekomstplannen voor de bescheiden boekhandel. Als een kopstuk van de Geheime Dienst in Londen een brief over een gevaarlijk lek ontvangt, is het gedaan met de rust in Julians toevluchtsoord. Silverview is het fascinerende verhaal over een onwaarschijnlijke vriendschap en de confrontatie tussen onschuld en levenservaring, en tussen burgerplicht en persoonlijke waarden.

BESTEL / RESERVEER € 21,99
 
 
m.j. arlidge - twee visjes
   
 
 
 

TWEE VISJES
M.J. Arlidge


Twee kleine visjes is een bundeling van twee kortere verhalen (Alles in de wind en Schuitje varen) die een unieke inkijk geven in de jeugd van inspecteur Helen Grace.

Indrukwekkend, gruwelijk en aangrijpend – deze verhalen laten zien hoe Helen Grace is geworden tot de persoon die we nu kennen. Dat maakt deze bundel tot een absolute must-read voor de vele liefhebbers van de reeks rond
inspecteur Helen Grace.


BESTEL / RESERVEER € 10,00

   
 
björn paqualin - waar rook is
   
 
 
 

  WAAR ROOK IS
Björn Paqualin

De nieuwe thrillersensatie uit Zweden!

In Zweden woedt de grootste bosbrand sinds tijden; de brandweer werkt dag en nacht in een wanhopige poging de vuurzee onder controle te krijgen. Als midden in de chaos een in stukken gehakt lichaam wordt gevonden, wordt rechercheur Stella Robertsson vanuit Stockholm ingevlogen om de zaak te onderzoeken. De identificatie van het lijk is niet eenvoudig, maar uiteindelijk wordt duidelijk dat het om een vrouw gaat die jaren daarvoor als vermist is opgegeven.

Samen met de lokale onderzoeker Tommy Reyer duikt Stella in de oude vermissingszaak, op zoek naar nieuwe aanwijzingen die hen naar de moordenaar kunnen leiden. Terwijl de verstikkende hitte en rook hen omringen komen ze steeds dichter bij de waarheid, en blijkt de zaak voor Stella meer persoonlijke consequenties te hebben dan ze zich ooit had kunnen voorstellen.

BESTEL / RESERVEER € 21,99

 
 
simone van der vlugt - de zonde waard
   
 
 
 

DE ZONDE WAARD
Simone van der Vlugt

Het meisje ligt op de achterbank van de auto. Ze lijkt te slapen, maar er is iets onnatuurlijks aan haar houding. Het portier staat open. Er gaat een schok door Ella heen als ze ziet dat de polsen van het meisje vastgebonden zijn. Ze weet wie dit kind is: Demi Hulshof, vijf jaar oud.

Het terugvinden van de vermiste Demi vormt het startschot van een adembenemend kat-en-muisspel tussen een bende ontvoerders, de politie en een jonge vrouw die worstelt met haar verleden. Ze heeft gebroken met de Jehova’s getuigen en daardoor met al haar vrienden en familieleden. In De zonde waard komen relaties op scherp te staan, wordt afgerekend met knellende banden en blijft tot het laatst toe onduidelijk wie je kunt vertrouwen. Maar uiteindelijk kruipt het bloed waar het niet gaan kan... Hoever wil je gaan om trouw te blijven aan jezelf en om anderen te beschermen?

BESTEL / RESERVEER € 22,50

   
 
håkan nesser - herfst op gotland
   
 
 
 

  HERFST OP GOTLAND
Håkan Nesser

‘Een briljante auteur met een flinke dosis humor. Enkele uren in het gezelschap van Gunnar Barbarotti en Eva Backman in de leesstoel zijn welbesteed.’ –Ölandsbladet 

Inspecteur Barbarotti en zijn partner Eva Backman besluiten zich tijdelijk terug te trekken op het herfstachtige Gotland. Er loopt namelijk een intern onderzoek in Stockholm tegen Backman nadat ze haar dienstwapen gebruikte tijdens een operatie.

Maar de rust is bedrieglijk. Barbarotti meent op het eiland de raadselachtige buschauffeur te herkennen die zes jaar geleden het slachtoffer was van een misdrijf zonder dat zijn lichaam ooit werd gevonden…

BESTEL / RESERVEER € 22,50
 
 
ken follett - nooit
   
 
 
 

NOOIT
Ken Follett

Midden in de hete woestijn van de Sahara achtervolgen twee geheim agenten een machtige groep terroristen. In China vecht een hoge regeringsfunctionaris met grote ambities voor zichzelf en zijn land tegen de communistische oudgedienden in de regering,. In de Verenigde Staten bestrijdt Pauline Green, de eerste vrouwelijke president van het land, terroristische aanslagen, illegale wapenhandel en de lastercampagnes van haar politieke tegenstander.

Maar wanneer de ene confrontatie leidt tot de andere, zitten de machtigste landen ter wereld gevangen in een complex web van allianties. Een wereldwijde escalatie lijkt onafwendbaar. Zal deze internationale crisis leiden tot een derde wereldoorlog?

Nooit is een buitengewone thriller, een complex, hartverscheurend en spannend verhaal op dat lezers tot aan de laatste bladzijde in zijn greep zal houden.

BESTEL / RESERVEER € 29,99

 

 
 
robert bryndza - vallend duister
   
 
 
 


 

VALLEND DUISTER
Robert Bryndza

Deel 3 in de Kate Marshall serie

Het detectivebureau van Kate Marshall gaat eindelijk echt van start als zij en haar partner, Tristan Harper, worden ingehuurd voor hun eerste grote zaak. Het is een cold case. Twaalf jaar geleden legde journaliste Joanna Duncan een politiek schandaal bloot, waarna ze spoorloos verdween. De meeste mensen zijn inmiddels verdergegaan met hun leven – behalve Joanna’s moeder.

Wanneer Kate en Tristan toegang krijgen tot de oorspronkelijke dossiers, ondervragen ze dezelfde verdachten en volgen ze dezelfde sporen als toen – maar die lopen ditmaal niet dood. Want tussen Joanna’s persoonlijke bezittingen vindt Kate de namen van twee jonge mannen die ook spoorloos verdwenen. Was Joanna op het spoor van een serie-moordenaar?

BESTEL / RESERVEER € 20,99

 
 
david baldacci - spiegelbeeld
   
 
 
 

SPIEGELBEELD
David Baldacci

Het vierde deel in de reeks
rond FBI-agent Atlee Pine

Al van jongs af aan leeft FBI-agent Atlee Pine in onzekerheid over wat er precies is gebeurd met haar tweelingzus Mercy. Het meisje werd op zesjarige leeftijd ontvoerd en is nooit meer teruggezien. De politie stond destijds voor een raadsel en ook Atlees eigen onderzoek levert lange tijd niets op.

Nu heeft ze eindelijk het bewijs gevonden dat haar zus nog leeft. Maar om haar te vinden moet Atlee ver in het verleden duiken. Alles leidt terug naar een moedige daad die haar moeder ooit verrichtte. En niet iedereen wil dat de waarheid over wat er destijds is gebeurd boven water komt…


BESTEL / RESERVEER € 22,99

   
 
SAMUEL BJøRk - sneeuwwit
   
 
 
    SNEEUWWIT
Samuel Bjørk

IJzingwekkende prequel op de 
Munch & Krüger-bestsellerserie

2001. In een buitenwijk van Oslo zijn twee elfjarige jongens vermoord. Naast de twee lichamen wordt een dode rode vos gevonden. De zaak lijkt op een andere onopgeloste zaak uit Zweden. Holger Munch is hoofd van een nieuwe onderzoekseenheid en heeft een team van de beste rechercheurs. Hij wordt gebeld door de politieacademie, ze hebben een buitengewoon getalenteerde studente die bij hun tests de hoogste scores haalde: Mia Krüger.

Munch toont de jonge Mia Krüger foto's van beide plaats delicten en ze heeft maar een paar minuten nodig om dingen te zien waar zijn team niet eens aan heeft gedacht. Het begin van een samenwerking en van een de meest bloedstollende jachten op een seriemoordenaar ooit…

BESTEL / RESERVEER € 21,99
 
 
john grisham - de lijst van de rechter
   
 
 
  DE LIJST VAN DE RECHTER
John Grisham

Als onderzoeker bij de Florida Board on Judicial Conduct, een overheidsdienst die het gedrag van rechters onderzoekt, heeft Lacy Stoltz zo’n beetje elke vorm van corruptie wel gezien. Gekozen mannen en vrouwen die zichzelf boven de wet plaatsen, voor Lacy is het dagelijkse kost. En haar tegenstanders deinzen voor niets terug. Zo kwam ze al eens tegenover een misdaadorganisatie te staan die met miljoenen dollars een rechter omkocht.

Maar de zaak die ze nu moet ontrafelen, is vele malen gevaarlijker. Want sommige rechters kijken misschien de andere kant op wanneer een moord wordt gepleegd, deze rechter is naar het zich laat aanzien zelf de dader. En het laatste wat je wilt, is op de lijst van de rechter terechtkomen…


BESTEL / RESERVEER € 22,99 (paperback)
BESTEL / RESERVEER € 27,99 (hardcover)
   
 
david lagercrantz - obscuritas
   
 
 
 

  OBSCURITAS
David Lagercrantz

Het eerste deel in de nieuwe reeks van de schrijver die de Millennium reeks van de overleden Stieg Larsson voortzette

Zomer 2003. In Hässelby, net buiten Stockholm, wordt het lichaam van een scheidsrechter gevonden. Giuseppe Costa, de vader van een van de spelers en een heethoofd, wordt voor de moord gearresteerd. Costa beweert echter dat hij onschuldig is en de hoofdinspecteur van de politie besluit om de hulp in te roepen van professor Hans Rekke, een befaamde expert in ondervragingstechnieken.

Maar Rekke gedraagt zich vreemd en verwerpt zelfs het al gedane onderzoek. Costa wordt vrijgelaten en de politie blijft met lege handen achter. Alleen Micaela Vargas, een jonge agente, weigert om het hierbij te laten. Onder dramatische omstandigheden ontmoeten ze elkaar en ze besluiten de zaak samen op te lossen. Wat was de scheidsrechter, een slachtoffer of een dader?

BESTEL / RESERVEER € 22,99
 
pro-mbooks1 : broekhuis